Reviews

Wat onze klanten zeggen over ons

Inmiddels al velen beoordelingen gehad en we hebben nog steeds een mooie score. Hier zijn wij natuurlijk trots op en willen onze klanten hiervoor bedanken

Zeer tevreden over de snelle communicatie en levering. De evohome is een super thermostaat. bedankt

Louis Kasteel

besteld bij installatieproducten

Vanaf het eerste oriënteerde gesprek met de adviseur hadden wij een zeer prettig gevoel. De uiteindelijke keuze was een weloverwogen keuze omdat wij al ervaring hadden met de webwinkel installatieproducten.nl en hier een zeer kundig advies hebben gekregen. Gedurende de tijd tussen aankoop woning en grote verbouwing was Erwin altijd bereid om ons te begeleiden en adviseren en nooit te beroerd om het e.e.a. toe te lichten.

Karin Blok

via DPI NEDERLAND

Advies en begeleiding gehad van Erwin aan mijn project aan huis. Installatie met warmtepompen en de grootste verassing is dat hij ook nog verstand heeft van de koivijver installaties mooie bijeenkomst was dat bedankt voor de begeleiding

Zeeg van Holst

via DPI NEDERLAND

“Na een paar maal gezocht te hebben naar een ventilatiebox kwam ik bij deze aankoop uit.
hierbij was de extra informatie zo duidelijk dat ik deze aakoop gedaan heb.
na betaling een paar minuten een mail ontvangen met de leveringsdatum en globaal tijdstip.
na levering doos uitgepakt en gecontroleerd de handleiding doorgenomen, aansluitend de box geïnstalleerd en ja het is ” plugg and play ” zo eenvoudig is het.
na 20 jaar met de oude box ( elke 2 jaar gereinigd ) was het tijd voor een nieuwe, die minder geluid en beduidend minder stroom verbruikt.
ook met de 20 jaar oude bedrading en schakelaar.”

Gerrit Ede

Via installatieproducten.nl

prima service, fijn ook dat er een coulance aanbieding werd gedaan nadat gebleken was dat de thermostaat niet meer kon worden gerepareerd.

Rob Niesen

via DPI NEDERLAND