Automatisering

De specialisten van DPI NEDERLAND zijn gespecialiseerd in het adviseren bij de keuze van uw kantoorautomatisering voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen u begeleiden bij uw keuze voor nieuwe software en hardware oplossingen. Wij verkopen complete pc’s, notebooks en tablets maar ook bijvoorbeeld harddisks, SSD, NAS, intern geheugen, software etc… Ons doel is om de klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen en hierin willen wij ons echt onderscheiden met andere soortgelijke bedrijven dus korte lijnen en een goede service. Wat wij verkopen daar geven wij complete service en garantie op. Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze producten maar ook van onze organisatie wij hebben een zeer goede kennis van de computerbranche mede dankzij onze jarenlange werkervaring in deze branche.

Wat wij doen?

  • Software – Wij adviseren en begeleiden niet alleen onze cliënten bij de keuze en aanschaf van software deze kunnen wij ook leveren bekijk ook onze webwinkel DpiComputers.nl
  • Hardware – Wij adviseren en begeleiden niet alleen onze cliënten bij de keuze en aanschaf van hardware deze kunnen wij ook leveren bekijk ook onze webwinkel DpiComputers.nl
  • Webdesign – Laat u door ons een website maken dan bent u verzekerd van een website die technisch goed in elkaar zit ook voor uw positie in diverse zoekmachines.
  • Zoekmachine optimalisatie – Ook wel SEO genoemd Search Engine Optimization (SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s).
  • Zoekmachine marketing – Ook wel SEA genoemd Search Engine Marketing (Search Engine Advertising) is het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt bij zoekdiensten. Dat wil zeggen dat een webpagina op een prominente plaats bij de zoekresultaten van een zoekmachine komen te staan als een zoekmachinegebruiker een voor die webpagina relevante zoekterm intypt.
Vrijblijvend gesprek
Contactformulier

Alle velden met een * zijn verplicht