Organisatieadviseur

DPI NEDERLAND uw organisatieadviseur in Midden Nederland

Ik kan u advies geven over onder meer strategie- en organisatievraagstukken. Ik kan voor u een nieuw strategisch plan ontwikkelen, bijvoorbeeld voor het realiseren van groei, of bijvoorbeeld voor advies over innovatie of het realiseren van kostenverlagingen. Het implementeren van voorgestelde oplossingen behoort ook tot mijn takenpakket. Bijvoorbeeld het verbeteren van de efficiëntie van bedrijfsprocessen, de implementatie van een nieuw IT systeem, het uitbesteden van niet-kern taken of het optimaliseren van de supply chain. Ik blijf bij u totdat de geïmplementeerde veranderingen of manieren van werken niet langer projectmatig zijn, maar zijn verankerd binnen de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf. Mijn doel is om de te adviseren organisaties te helpen om beter te functioneren en te presteren.

Men gebruikt veel het woord adviseur, bedrijfsadviseur, organisatieadviseur of management consultant zelf vindt ik dit niet het juiste woord ik gebruik liever het woord partner of procesbegeleider. Het gehele proces begint altijd met een goede samenwerking dit betekend niet dat u niet aangesproken wordt op het verkeerde oude gedrag zeker niet ik zal u hier zeker op aanspreken.

Ben je ondernemer (ZZP’er, MKB of BV) en heb je tijdelijk te maken met problemen en/of uitdagingen? Daar kan ik u mee helpen. Dit doe ik door de problemen inzichtelijk te maken en daar passende oplossingen voor te bieden. Ik signaleer verbeterpunten in uw organisatie en kan bijzondere bedrijfssituaties in goede banen leiden. Ik denk mee over effectieve oplossingen als uw bedrijf in zwaar weer zit.

 

Mijn werkervaring

Ervaring in zowel het begeleiden als ‘hands on’ uitvoeren van projecten. Analytisch sterk en weet vanuit een helikopterview risico’s te herkennen en er naar te handelen. De focus ligt daarbij op het in beweging brengen van mensen en deze te motiveren. Durft kritisch en confronterend te handelen. Geeft mensen de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen binnen de kaders, de talenten te ontwikkelen en veranderingen vorm te geven. Bereikt de gewenste resultaten door samenhang te brengen in strategie, structuur en cultuur.

 

01.

Ruime leidinggevende werkervaring

02.

Veelzijdige ervaring binnen het vakgebied

03.

Analytisch sterk

04.

Helicopterview

Laat mij u helpen om uw doelen te bereiken.

Vrijblijvend gesprek
Contactformulier

Alle velden met een * zijn verplicht